Bellevuemarknad

Belleuevuedmarknad, vi scoutar produkter på “marknaden” för hem och hushåll. Här kan du läsa om allt från köpguider till topplistor om allt som har med hemmet att göra. Vi gör listor och recensioner på allt från trädgårdsutrustning till köket där vi har en målsättning att nå ut till alla målgrupper.

Vi som driver sidan heter Matilda och Frida. Vi känner varandra sedan liten ålder och har idag gemensamt intresse för produkter som har med hushåll att göra.

Matilda – 35 år, bor utanför Växjö tillsammans med min sambo Fredrik och min hund Love. Min stora passion är att arbeta i bland annat trädgården där jag älskar allt från blommor till växter. Mitt motto är att trädgården är bland de viktigaste intrycken när det kommer till ett hus.

Frida – 35 år, uppvuxen utanför Växjö men bor i Kalmar med min man Axel, mina två barn Wilma och Wanda. Jag driver en restaurang tillsammans med mina släkingar där jag framförallt är ansvarig för inköp vilket har gett mig breda kunskaper inom kökutrustning och design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *