Boka bord

Välkommen till onlinebokning !

För att boka en plats fyll i alla fälten och ange datum för önskad bokning och ev. plats samt klicka på "Skicka bokning". Alla fält måste fyllas i för att bokningen skall godkännas.


För mer info, scrolla ner!


Vi prioriterar alla bokningar via formuläret nedan!


OBS! VI HAR STÄNGT TILLSVIDARE PGA. CORONA VIRUSET.


Passa på att boka nu direkt innan det blir fullbokat!Efter att du har skickat bokningen kommer vi kontakta dig via email för att bekräfta bokningen.


Observera att det inte går att bestämma vilken plats man vill ha via Internet. Vi väljer den bästa lediga platsen som finns för den önskade helgen.


All information du anger används enbart för Bellevue Marknad i Göteborg ABs kund- och bokningsregister. Komplett personnummer är ett krav från Svenska myndigheter.


Ps: Om du checkar in på vår Facebook på försäljningsdagen så bjuder vi på gratis kaffe i cafeet. Gäller endast en kopp kaffe / säljtillfälle! Då kan dina vänner se att du är hos oss och säljer. De kanske kommer och hälsar på dig!
Bra att veta!


Säljer man lika bra på söndagen som på lördagen?

Ja, men när man säljer både lördag och söndag så går dom bästa sakerna först.


Varför blir det fullt snabbast på lördagar?

Det beror på att många vill vara lediga på söndagen innan den nya arbetsveckan. Många är bortbjudna på lördagkväll och orkar inte gå upp tidigt på söndagen. Vi själva säljer för samma peng i cafet på lördag resp. söndag.


Kom ihåg


Obs! Vi läser inte av mail fredag eftermiddag eller lördagar och söndagar. Ring istället. 031-841577

Vi har även bagage-loppis! Hyr en parkeringsplats för 200 kr/dag. Inklusive ett bord och ett klädställ.


Bellevue! Göteborgs största och äldsta inomhusmarknad...